Activitats a l’Hotel Tomboctou i a Tinghir

Durant la vostra estada a l’hotel Tomboctou, podeu realitzar un gran nombre d’activitats culturals i esportives.

Taller d’arquitectura de terra crua

Roger Mimó, el gerent de l’hotel, és un veritable especialista en aquest tema; amb ell podeu aprendre la teoria (tècniques, tipologies, evolució) i la pràctica de la construcció de terra.

Senderisme a les muntanyes

Podeu fer diversos recorreguts a peu per les muntanyes que envolten les gorges del Todra. Sols us cal portar un calçat convenient pels camins pedregosos.

Més informació

Equitació

Al voltant de les gorges del Todra, són possibles diversos circuits eqüestres amb l’organització Assettif Aventure: d’una hora, d’un dia o fins i tot d’uns quants dies.

Circuits en bicicleta tot terreny

El circuit en bicicleta tot terreny més interessant discorre pel palmerar d’El Khorbat, a 50 km de Tinghir, amb la font de Tasbelbat com objectiu. Es lloguen bicicletes de muntanya allí mateix.

Més informació

Escalada a les gorges del Todra

Més de tres-centes vies obertes a les diferents parets del congost fan del Todra l’indret marroquí més apreciat pels escaladors.

Més informació

Circuits en 4x4

El circuit de les gorges del Todra i del Dadès, al Gran Atlas, constitueix un itinerari fantàstic a partir de Tinghir. Es poden llogar vehicles 4x4 a 2000 DH/dia incloent conductor i combustible.

Més informació

Anar al hammam

Podeu anar al hammam pel mòdic preu de 50 DH amb messatge inclòs, una bona manera de relaxar-se després d’altres activitats. I a les dones també us poden fer dibuixos amb alquena a les mans i als peus.