Activitats a l'Hotel Tomboctou i a Tinghir

Durant la vostra estada a l'hotel Tomboctou, podeu realitzar un gran nombre d'activitats culturals i esportives.

Taller d'arquitectura de terra crua

Roger Mimó, el gerent de l'hotel, és un veritable especialista en aquest tema; amb ell podeu aprendre la teoria (tècniques, tipologies, evolució) i la pràctica de la construcció de terra.

Més + Menys -

La biblioteca de Roger Mimó

Durant la vostra estada a l'hotel Tomboctou, podeu consultar i fer servir la biblioteca de Roger Mimó, amb més de mil volums, especialitzada en el Marroc, el Nord d'Àfrica i el món àrab i musulmà.

Més + Menys -

La nostra col·lecció

Senderisme a les muntanyes

Podeu fer diversos recorreguts a peu per les muntanyes que envolten les gorges del Todra. Sols us cal portar un calçat convenient pels camins pedregosos.

Més + Menys -

Més informació

Volar en globus

Volar sobre el palmerar del Todra en un globus d'aire calent a la sortida del sol és una experiència única i inoblidable.

Més + Menys -

Més informació

Equitació

Al voltant de les gorges del Todra, són possibles diversos circuits eqüestres, d’una hora, d’un dia o fins i tot d’uns quants dies.

Més + Menys -

Més informació

Circuits en bicicleta tot terreny

El circuit en bicicleta tot terreny més interessant discorre pel palmerar d'El Khorbat, a 50 km de Tinghir, amb la font de Tasbelbat com objectiu. Es lloguen bicicletes de muntanya allí mateix.

Més + Menys -

Escalada a les gorges del Todra

Més de tres-centes vies obertes a les diferents parets del congost fan del Todra l'indret marroquí més apreciat pels escaladors.

Més + Menys -

Més informació

Excursions en 4x4

El circuit de les gorges del Todra i del Dadès al Gran Atlas constitueix un itinerari fantàstic a partir de Tinghir. Es poden llogar vehicles 4x4 a 1500 DH/dia incloent conductor i combustible.

Més + Menys -

Anar al hammam :

Podeu anar al hammam pel mòdic preu de 50 DH amb messatge inclòs, una bona manera de relaxar-se després d'altres activitats. I a les dones també us poden fer dibuixos amb alquena a les mans i als peus.

Més + Menys -