Activitats a l'Hotel Tomboctou i a Tinghir

Durant la vostra estada a l'hotel Tomboctou, podeu realitzar un gran nombre d'activitats culturals i esportives.

Taller d'arquitectura de terra crua

Roger Mimó, el gerent de l'hotel, és un veritable especialista en aquest tema; amb ell podeu aprendre la teoria (tècniques, tipologies, evolució) i la pràctica de la construcció de terra.

Aprendre més + menys -

La biblioteca de Roger Mimó

Durant la vostra estada a l'hotel Tomboctou, podeu consultar i fer servir la biblioteca de Roger Mimó, amb més de mil volums, especialitzada en el Marroc, el Nord d'Àfrica i el món àrab i musulmà.

Aprendre més + menys -

La nostra col·lecció

Taller de terrissa berber

A 15 km de Tinghir es troba un dels principals centres terrissaires del sud marroquí, el d'El Hart n'Iaamine. Allí teniu la possibilitat d'aprendre els sistemes locals de treball.

Aprendre més + menys -

Senderisme a les muntanyes

Podeu fer diversos recorreguts a peu per les muntanyes que envolten les gorges del Todra. Sols us cal portar un calçat convenient pels camins pedregosos.

Aprendre més + menys -

Més informació

Passejades en ruc

Si viatgeu amb els vostres fills, els podeu oferir un passeig en ruc pel palmerar que sens dubte constituirà per ells un dels esdeveniments més divertits del circuit.

Aprendre més + menys -

Circuits en bicicleta tot terreny

El circuit en bicicleta tot terreny més interessant discorre pel palmerar d'El Khorbat, a 50 km de Tinghir, amb la font de Tasbelbat com objectiu. Es lloguen bicicletes de muntanya allí mateix.

Aprendre més + menys -

Escalada a les gorges del Todra

Més de tres-centes vies obertes a les diferents parets del congost fan del Todra l'indret marroquí més apreciat pels escaladors.

Aprendre més + menys -

Més informació

Excursions en 4x4

El circuit de les gorges del Todra i del Dadès al Gran Atlas i la pista del Tizi n'Tazazert al Jebel Saghro són dos meravellosos itineraris a partir de Tinghir. Es poden llogar vehicles 4x4 a 1500 DH/dia incloent conductor i combustible.

Aprendre més + menys -

Anar al hammam :

Podeu anar al hammam pel mòdic preu de 50 DH amb messatge inclòs, una bona manera de relaxar-se després d'altres activitats. I a les dones també us poden fer dibuixos amb alquena a les mans i als peus.

Aprendre més + menys -